Pongrácz Bettina

Amikor főzök szívem lelkem bele adom, teljesen bele merülök a főzés rejtelmeibe. Imádom azt, hogy mindig mást és mást készítek el.

Név: Pongrácz Bettina

Életkor: 21

Foglalkozása: családi vállalkozásban

Kedvenc ízvilág: bármi, ami olasz konyha

Kedvenc szakács: Gianni Annoni és Jamie Oliver és Kovács Lázár

Kedvenc recept: gnocchi

Saját specialitás: frissen sültek, mártások

Őszinte embernek tartom magam és fontosnak tartom azt hogy ha valamit csinálok azt teljes odafigyeléssel tegyem . Szeretek utazni szeretem a zenét az új dolgokat. A tél szerelmese vagyok imádok snowboardozni és a gőzgombóc a kedvenc téli édességem. Azért is jelentkeztem, hogy bebizonyítsam a korombeliek is tudnak főzni persze csak hogy ha szeretnek.Fontos az, hogy szeresd amit csinálsz. Repesve várom már , hogy új tapasztalatokkal gazdagodjak.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek