Pirítós önarcképpel

Unod már a szokványos reggeliket? Fáraszt a rántotta? Izgalmasabbá tennéd a gyerekeid ébredését? Most itt az önarcképes pirítós!

A világot meghódította a szelfiőrület, 2013-ban a selfie/szelfi lett az év szava is. A fogalom, amely önfotót jelent, vagyis gyakorlatilag egy olyan fényképet, amelyet saját magunkról készítünk, most a gasztronómia világába is befurakodott. Egy amerikai cég olyan személyre szabott kenyérpirítókat kezdett el gyártani, amelyek saját képünket égetik bele a reggeli pirítósba.

A dolog egyszerűen működik: feltöltjük a kívánt képet a vállalat honlapjára, ők pedig elkészítik a saját képünket reprodukáló pirítót, mindezért azonban úgy 75 dollárt (kb. 17.500 forintot), plusz postai költségeket kell fizetnünk. Arra persze ne számítsunk, hogy elképesztően jó képminőségű pirított szelfiket kapunk, mindazonáltal egész jó mókának tűnik, főként ha valakit ötletes ajándékkal akarunk meglepni.(via FoodNetwork.com)

Hozzászólások (3)

witch

Nekem ez furcsa lenne, hogy sajat magam falom fel reggelire, de ha valami zoldseg vagy gyumolcs kepe lenne rajta, akkor mar ra lehetne fogni, hogy "egeszsegesen" reggeliztem, hehe. :o)

Törölt felhasználó

pihent agyu emberek :)

rianas

Kannibáloknak egész jó diétás kaja...

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek