Piringer Patrícia

Imádom a képzőművészetet, a zenét, a vízi sportokat, és mindenek felett imádok enni.

Név: Piringer Patrícia

Életkor: 36

Foglalkozása: Kommunikációs tanácsadó

Kedvenc ízvilág: Jápan

Kedvenc szakács: Nincs

Kedvenc saját recept: Nincs

Kedvenc recept: Nincs

Saját specialitás: Ázsiai konyha

Jelenleg otthon vagyok a majdnem 1 éves lányommal, Sárival. Előtte a Ludwig Múzeumban dolgoztam, ahol a kommunikációs osztályt vezettem. Bar mar csak lelkes néző vagyok de eredetileg a Balettintézetben végeztem, és táncoltam az Operaház balettkarában is egy rövid ideig. Sokat jártam külföldön, és éltem is külföldön, minden új íz és étel elvarázsol, teljesen mindegy hogy egy utcai árus készíti vagy egy Michelin-csillagos étterem chefje.

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...