Piringer Patrícia

Imádom a képzőművészetet, a zenét, a vízi sportokat, és mindenek felett imádok enni.

Név: Piringer Patrícia

Életkor: 36

Foglalkozása: Kommunikációs tanácsadó

Kedvenc ízvilág: Jápan

Kedvenc szakács: Nincs

Kedvenc saját recept: Nincs

Kedvenc recept: Nincs

Saját specialitás: Ázsiai konyha

Jelenleg otthon vagyok a majdnem 1 éves lányommal, Sárival. Előtte a Ludwig Múzeumban dolgoztam, ahol a kommunikációs osztályt vezettem. Bar mar csak lelkes néző vagyok de eredetileg a Balettintézetben végeztem, és táncoltam az Operaház balettkarában is egy rövid ideig. Sokat jártam külföldön, és éltem is külföldön, minden új íz és étel elvarázsol, teljesen mindegy hogy egy utcai árus készíti vagy egy Michelin-csillagos étterem chefje.

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek