Penny Market – Okos megoldás

„Okos megoldás" a német REWE csoporthoz tartozó Penny Market üzletlánc új szlogenje, amely a márka megújult üzenetét közvetíti a vásárlóknak. (x)

A Penny Market 1996 óta van jelen Magyarországon, így közel két évtizedes tapasztalatra építve nyújt a vásárlók igényeinek és szükségleteinek megfelelő szolgáltatást. Az alacsony árak mellett minden héten nagyszerű akciókat és gondosan előválogatott saját márkás választékot kínál. Zöldséget, gyümölcsöt, hús- és pékárukat napi szinten szállítanak az üzletekbe, így a Penny frissességi garanciát nyújt vásárlóinak. Mivel a vevők számára fontos a magyar termékek vásárlása, a Penny nagy figyelmet fordít arra, hogy minél több magyar termelő és gyártó terméke kerüljön a polcokra. A Magyarországon készült termékek aránya mára több mint 60% a Penny Market saját márkás választékában.

Az új Penny-kommunikáció televízióban, rádióban, áruházi POS-eszközökön, a heti rendszerességgel kiadott akciós újságban és az üzletlánc megújult honlapján egyaránt megjelenik.

„A Penny Market a kezdetektől arra törekszik, hogy a legmegfelelőbb vásárlási megoldást nyújtsa vevőinek. 17 éve vagyunk jelen a magyar piacon, heti több mint 1,4 millió vásárlót szolgálunk ki 192 üzletünkben – ismerjük a vásárlók igényeit és elvárásait. Versenyképes árakat és átgondolt választékot kínálunk számukra, saját márkás termékeink mellett a legkedveltebb márkatermékekkel is, valamint magas a Magyarországon készült termékek aránya üzleteinkben. Minden tevékenységünkkel és fejlesztésünkkel arra törekszünk, hogy meggyőzzük a vevőket: a Pennyben vásárolni okos megoldás" – mondta Jens Krieger, a Penny Market Kft. ügyvezető igazgatója.

2010 óta tart a Penny Market üzletek nagyszabású modernizációs folyamata, ami a jövőben is folytatódni fog. Az új elrendezés, amit vásárlói kutatás és visszajelzés alapján alakítottak ki, logikus termékkihelyezést és vásárlóbarát atmoszférát eredményezett.

A Penny Market egyre több átépített üzletben várja helyben sütött, friss pékáruval a vásárlókat a nap minden szakában. Míg az élelmiszer-választék a napi bevásárlás során preferált friss termékeket kínálja, a nem élelmiszer területen heti tematikus ajánlatokkal jelentkezik az üzletlánc: háztartási és konyhai felszerelésekkel, ruhaneműkkel, játékokkal, vagy akár szezonális termékekkel várja a vásárlókat.

Az új elrendezésnek és termékkihelyezésnek köszönhetően a vásárlóknak egy gyors és kellemes vásárlási élményben van része.

A Penny Marketről

A Penny Market a német REWE csoport diszkont üzletlánca és a magyar élelmiszer-kereskedelem aktív résztvevője. A REWE az európai élelmiszer-kereskedelem egyik vezető hálózata, amely jelen van Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Ukrajnában, Oroszországban, Csehországban, Romániában és Bulgáriában is.

A Penny Market Magyarországon jelenleg 192 üzletet üzemeltet, legutóbb június 6-án Győrben nyitotta meg kapuit új áruház. Az üzletlánc több mint 3000 munkatársat alkalmaz. (x)

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek