Rajongók, figyelem! – Budapesten mutatja be új, saját márkáját Palvin Barbi és szerelme

Palvin Barbara és párja, Dylan Sprouse augusztus 25-én a budai Felix Kitchen and Bar-ban mutatják be közös bormárkájukat, a legszerencsésebbek pedig akár még személyesen is találkozhatnak a sztárpárral szerda délután.

Az igazán szemfüles rajongók pár napja vehették észre Palvin Barbara Instagram-felhívását, miszerint a világhírű magyar modell és párja, a színészként ismert Dylan Sprouse Budapesten, egy exkluzív közönségtalálkozó keretein belül mutatják be legújabb borukat, melyet hamarosan a Culinaris fog forgalmazni Magyarországon.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse saját márkája hamarosan a Culinarisban! A tengerentúlról, egyenesen Brooklynból érkező újdonság egyszerre ősi és modern, természetes és kísérletező, trendformáló és flancmentes, teljesen komoly és szigorúan komolytalan. Gyere el augusztus 25-én a közönségtalálkozóval egybekötött kóstolóra!

– olvasható a Culinaris Instagramján a felhívás.

A borkóstolóval egybekötött budai közönségtalálkozóra villámgyorsan elfogytak a helyek, így bár csak néhány szerencsés lehet majd ott a kivételes eseményen, a sztárpárral valószínűleg pár napig még össze lehet majd futni a fővárosban.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Osztrák krumplisaláta

Ha Bécsben járok, mindenképpen ennem KELL Wiener Schnitzel-t (bécsi szeletet)! Sokszor volt már szerencsénk egymáshoz, de talán legutóbb adták hozzá a legfinomabb krumplisalátát. Ezt ...

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...