Pacsa Sándor

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek.

Név: Pacsa Sándor

Életkor: 37

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Grillezett tejszínes csirkemellen kókusz bundába bujtatott sült barack, mentás mogyorós sajtos rizzsel

Kedvenc recept: Tejszínes céklás lime-os lazacfilé, meleg burgonyasalátávalSaját specialitás: Egyéni különleges péksütemények

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek. Szeretek egyedi íz világú, színes és kreatív ételeket elkészíteni és nagy öröm számomra, ha pozitív visszajelzéseket kapok az ételeimről, ami szerencsére sokszor megtörténik. Jelenleg a menyasszonyommal élek, együtt tervezzük a jövőnket, családunkat, gyermekünket. Az időm nagy részét leköti a munka, de ha van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a természetben lenni, könyveket olvasni és jó filmeket nézni. Nagy lehetőségként tekintek arra, hogy bekerültem a műsorba és remélem, fogok tudni élni a lehetőséggel.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?