Pacsa Sándor

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek.

Név: Pacsa Sándor

Életkor: 37

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Grillezett tejszínes csirkemellen kókusz bundába bujtatott sült barack, mentás mogyorós sajtos rizzsel

Kedvenc recept: Tejszínes céklás lime-os lazacfilé, meleg burgonyasalátávalSaját specialitás: Egyéni különleges péksütemények

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek. Szeretek egyedi íz világú, színes és kreatív ételeket elkészíteni és nagy öröm számomra, ha pozitív visszajelzéseket kapok az ételeimről, ami szerencsére sokszor megtörténik. Jelenleg a menyasszonyommal élek, együtt tervezzük a jövőnket, családunkat, gyermekünket. Az időm nagy részét leköti a munka, de ha van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a természetben lenni, könyveket olvasni és jó filmeket nézni. Nagy lehetőségként tekintek arra, hogy bekerültem a műsorba és remélem, fogok tudni élni a lehetőséggel.

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

40 éves lett az IKEA legendás húsgolyója, mi pedig kimentünk...

Aki életében járt már IKEA áruházban, minden bizonnyal kóstolta a legendás húsgolyójukat is, sőt, elképzelhetőnek tartom, hogy otthonra is vásárolt belőle. Azt azonban kevesen tudják, kinek köszönhetjük ezt a mára ikonikussá vált fogást, hogy mit testesít meg a tányérra halmozott golyó, szósz, borsó, krumplipüré és áfonyalekvár, vagy hogy mennyi idő és milyen sok munka szükséges ahhoz, hogy az IKEA éttermeiben új étel kerülhessen a vásárlók tányérjára. Az IKEA Magyarország jóvoltából egy háromnapos sajtóúton kaptunk választ ezekre a kérdésekre.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...