Pacsa Sándor

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek.

Név: Pacsa Sándor

Életkor: 37

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Grillezett tejszínes csirkemellen kókusz bundába bujtatott sült barack, mentás mogyorós sajtos rizzsel

Kedvenc recept: Tejszínes céklás lime-os lazacfilé, meleg burgonyasalátávalSaját specialitás: Egyéni különleges péksütemények

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek. Szeretek egyedi íz világú, színes és kreatív ételeket elkészíteni és nagy öröm számomra, ha pozitív visszajelzéseket kapok az ételeimről, ami szerencsére sokszor megtörténik. Jelenleg a menyasszonyommal élek, együtt tervezzük a jövőnket, családunkat, gyermekünket. Az időm nagy részét leköti a munka, de ha van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a természetben lenni, könyveket olvasni és jó filmeket nézni. Nagy lehetőségként tekintek arra, hogy bekerültem a műsorba és remélem, fogok tudni élni a lehetőséggel.

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...