Pacsa Sándor

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek.

Név: Pacsa Sándor

Életkor: 37

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Olasz

Kedvenc szakács: Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: Grillezett tejszínes csirkemellen kókusz bundába bujtatott sült barack, mentás mogyorós sajtos rizzsel

Kedvenc recept: Tejszínes céklás lime-os lazacfilé, meleg burgonyasalátávalSaját specialitás: Egyéni különleges péksütemények

Gyerekkorom óta életem egyik fontos része a főzés. Édesanyám már akkor tudta, amit én még nem is sejthettem gyerek fejjel, hogy mikor felnövök, csakis szakács lehetek. Szeretek egyedi íz világú, színes és kreatív ételeket elkészíteni és nagy öröm számomra, ha pozitív visszajelzéseket kapok az ételeimről, ami szerencsére sokszor megtörténik. Jelenleg a menyasszonyommal élek, együtt tervezzük a jövőnket, családunkat, gyermekünket. Az időm nagy részét leköti a munka, de ha van egy kis szabadidőm, akkor szeretek a természetben lenni, könyveket olvasni és jó filmeket nézni. Nagy lehetőségként tekintek arra, hogy bekerültem a műsorba és remélem, fogok tudni élni a lehetőséggel.

Legújabb receptek

Vaníliakrémes máktorta

Ez a torta pl. az ünnepi asztalon is megállja majd a helyét. A kevert tésztába került pl. egy kevés előzőleg megpörkölt mák, mert a mákos bejgli mellett szeretem egy-egy süteményben is ...

Egyszerű rongyos kifli

A „magyar croissant” néven is elhíresült rongyos kifli tulajdonképpen tényleg hasonlít néhány tulajdonságában a francia péksüteményre. Szerencsére csak a jobb jellemzőkön ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...