A trükk, hogy pár pillanat alatt végezz az ablakpucolással

Biztosan neked sem a kedvenced az ablakpucolás, de szerencsére mostani Otthon Tippünkben bemutatunk egy olyan trükköt, mely segíthet abban, hogy gyorsan letudd ezt a kellemetlen házimunkát.

Sokan a tavaszi nagytakarítás során ejtik meg az ablakpucolást. Hamarosan ennek itt lesz az ideje, így érdemes lélekben is felkészülnöd arra, hogy ablakot „kell" pucolnod. Ha szeretnéd, hogy ezúttal gyorsabban végezz, és tökéletes legyen a végeredmény, akkor érdemes lehet megfogadni Carly nevű Tiktok-felhasználó ablakpucolási trükkjét.

Lényegben az újítás az, hogy egy rongy helyett felmosóval tisztítja meg az ablakot.

A lány forróvizet önt a vödörbe, utána egy kis tisztítószert, majd a felmosóval megtisztítja az ablakot, és egy speciális tisztítógéppel fejezi be a folyamatot. Az utóbbira talán nincs is szükséged, hiszen egy sima rongyot vagy egy lehúzót is használhatsz.

@carlyjadeocean Im never going back 😂 I love this window cleaning hack 👏🏽💦🪟 #windowcleaning #windowcleaninghacks #cleaninghacksthatwork #cleaningasmr ♬ original sound - Carly

Ha nagyon sok ablakod van, vagy nehezen elérhetőek számodra, akkor ez a trükk felgyorsíthatja a folyamatot, hiszen a felmosóval pikk-pakk benedvesítheted a felületet.

A TikTok-felhasználók is odavoltak a folyamatért, így neked is érdemes lehet kipróbálni.

Forrásunk volt.


Még több otthoni tippet és trükköt leshetsz el innen:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek