5 évelő növény, melyet nem szabad megmetszeni ősszel

Az ősz valóban tökéletes időszak arra, hogy kicsit rendbe tedd a kertedet, ám mielőtt még minden növényt megmetszenél, olvasd el az alábbi cikket, hogy megtudd, mely növényeket nem szabad ilyenkor metszeni.

Tudjuk, hogy télen sem akarod cserben hagyni a kedvenc évelő növényeidet, de még a legjobb szándék ellenére is előfordulhat, hogy ártasz nekik... Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne metszd meg azokat a növényeket, amiket nem most ősszel kell.

Forrásunk volt.


Még több növényekkel kapcsolatos érdekesség:

Címlapról ajánljuk

Ismered ezt a csókát? Spéci olasz articsókabefőtt készült nálunk!

Az articsóka egy Észak-Afrikában őshonos, igazán különleges, ízletes és sokoldalú növény, bár nálunk sajnos nem túlzottan ismert. Európa nagy része szereti, de leginkább Olaszországban termesztik, virágzatát pedig változatosan használják a konyhában, sőt, akár a virágkötészetben is. Mi most megmutatjuk, hogy kell vele szakszerűen bánni, illetve hogyan érdemes fogyasztani!

Gerzsenyi Flóra

További cikkek

Ez a rákkeltő szer vonja be a legtöbb gyümölcsöt és...

Súlyos tényeket tár fel a kártevőirtó szerek használatát monitorozó civil hálózat legújabb jelentése, amelyből kiderült, hogy a mindennapi élelmiszerként fogyasztott friss zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségben tartalmazhatnak rákkeltő szereket.

7 húsvéti étel csirkemellből, ha uncsi a sonka

Nem akármivel támadunk, ha fogytán vagy ünnepi receptötletekből: húsvétra (is) való ételeket hoztunk csirkemellből, melyek jól jöhetnek, amennyiben nem vagy túl nagy sonkarajongó. Mutatjuk, mikben gondolkozhatsz a tavasz legszebb ünnepén!