Íme őszinte véleményünk az Ország Tortáiról

Augusztus 1-jén bejelentették, mely tortákkal ünnepelhetjük Magyarország születésnapját. Ott voltunk a díjkiosztón, ahol volt szerencsénk megkóstolni mind a két győztest.

Kedd délelőtt kihirdették, mely finomság birtokolhatja az Ország Tortája címet, ezen kívül fény derült arra is, mely édesség kapja a Magyarország Cukormentes Tortája nevet. Míg az előbb említett kategóriában, a Spicces füge respektus elnevezésű torta nyert, addig a cukormentesben a Kikelet lett a győztes.

A díjkosztóra a Parlament Vadásztermében került sor, ahol volt szerencsénk nekünk is részt venni és megkóstolni az elképesztő tortakölteményeket. Nézzük, melyik torta hogyan ízlett nekünk!

Mindent összevetve: érdemes megkóstolni a győzteseket

Mind a kettő igazán kellemes élmény volt, pedig talán még sosem volt olyan év, amikor azt tudtuk mondani mind a két díjnyertes édességre, hogy igazán finom.

Ha szeretnétek még többet megtudni a tortákról, akkor nézzetek meg a róluk készült TikTok-videónkat is, melyben az Ország Kenyeréről is ejtünk néhány szót.

@nosalty.hu Ti melyiket kóstolnátok meg?🤤 #nosalty #tiktokhungary #cooking #orszagtortaja ♬ eredeti hang - Nosalty

Augusztus 19-től lehet megkóstolni a tortákat a Magyar Ízek Utcájában a Várkert Bazárban és országszerte több száz cukrászdában.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!

Képek: Magyar Cukrász Ipartestület Facebook


Még több vélemény cikk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek