Az ország kedvenc lángosozója kerestetik

Tudsz egy jó lángosost, ahova érdemes betérni egy isteni sajtos-tejfölösért? Vagy csak szeretnéd megtudni, hogy hol friss és ropogós? Utánanéznél, hogy hol kerül rá a legtöbb és legfinomabb feltét? A Vénusznak köszönhetően, ezt most egy pillanat alatt megteheted.

Sokszor az igazán jó lángosos eldugott, kieső helyen található vagy épp ott kapható igazán finom, ahol nem is gondolná az ember. A Vénusz most ezen szeretne változtatni és keresi Magyarország kedvenc lángosozóját. A legtöbb szavazatot gyűjtő hely nyár végén elnyeri „A Vénusz kedvenc lángosozója 2012” címet, továbbá 1000 liter Vénusz napraforgóolajat kap, hiszen a jó lángos lelke a minőségi napraforgóolaj.

Nyári kedvenc a retro lángos >>>

Lángosreceptek itt >>

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

megnéztem a honlapjukat, de sehol nem találom a feltételeket , illetve a szavazási módokat, ha valakinek sikerülne, kérek kicsi segítséget, köszi

zsofi03

Nem a honlapjukon lehet szavazni, hanem egy facebookos oldalon. Itt a link: https://apps.facebook.com/langosvoks/

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek