Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Orosz rulett pizzával - HÚÚ de nagyon rosszul jár az, aki a rossz szeletet választja

Belemennél egy olyan orosz rulettes játékba, ahol egy egész pizza egyetlen szelete a világ egyik legcsípősebb paprikájával van bekenve? 

Az biztos, hogy aki valaha is kipróbálja a bhut jolokia, vagy magyarul csak szellemcsilinek nevezett paprikahibridet, annak a szeme nem marad szárazon. Míg egy magyar hegyes erős paprika a paprika csípősségét mérő Scoville-skálán 2000-2500 körül mozog, addig ez az apró zöldség meghaladja az 1 millió egységet, a leírások szerint egy ilyen kis paprika 3-400-szor erősebb, mint a Tabasco szósz – írja az index.hu.

Egy halloween-i akció keretein belül most a japán Domino's pizzériák hirdetik a Halloween Roulette Pizza nevű játékot: az étterem vendége ingyenesen kérheti a szupercsípős szósz feltétet megrendelt pizzája egyik szeletére. Ezt a 'játékot' érdemes úgy játszani, hogy többen ülnek az asztalnál, így ugyanis nagyobb lesz az izgalom azt illetően, vajon kinek sikerül kiválasztania a legcsípősebb szeletet. 

Jó hír, hogy az étterem csak nagyon kicsi dózisban csepegtet csilit a pizzákra. Nagy is lenne a baj, ha akár csal egy negyed paprikányi kivonatot rácsepegtetnének arra a pizzára... 

Ez is érdekelhet: 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!