Orbán Ágnes

Igazából minden ételem saját specialitás, mert az összes receptet a saját izlésemre szoktam formálni.

Név: Orbán Ágnes

Életkor: 38

Foglalkozása: grafikus

Kedvenc ízvilág: a saját szájízem szerinti :)

Kedvenc szakács: Gordon Ramsay

Kedvenc saját recept: Étcsokis-kávés torta

Kedvenc recept: Húúú hát nehéz kiemelni egyet... Most épp a sütőtökös rizottó pörög nálunk, mert szezonja van a töknek. :)Saját specialitás: Igazából minden ételem saját specialitás, mert az összes receptet a saját izlésemre szoktam formálni.

Nyitott, kreatív ember vagyok, érdeklődő, kísérletező szellem. Azt gondolom, ezek azok a tulajdonságaim, amik mindig előre vittek az életben, na meg persze a humor, ami sok zökkenőn átsegített.Négy gyermekes családanya vagyok és egy klassz férj büszke felesége. Szeretek a családom körében kikapcsolódni, legyen az bármilyen program a művészetektől a sporton át az evésig.Itthonról dolgozunk a férjemmel, így napi szinten főzök a családra, imádom őket “etetni”.Álmom egy kis farm, ahol minden megterem és megél, amit csak elképzelek magunknak. Nagy vágyam, hogy a napi ételeinket teljesen saját alapanyagokból főzhessem majd meg.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!