Online aukció indul az autisták támogatásáért

Az online jótékonysági aukció december 3-10-ig tart majd, a befolyó bevétel az autista lakóotthonokat, a magyar kortárs művészeket és magyar galériákat támogatja.

Az Autistic Art Alapítvány 2020 júniusában egyedülálló kulturális kezdeményezést indított, amelynek eredményeképpen kortárs művészek és autista fiatalok munkái kerültek kalapács alá egy rendhagyó online aukció keretein belül. A befolyó bevétel az autista lakóotthonokat, a magyar kortárs művészeket és magyar galériákat támogatta.

A járvány tavaszi hullámakor, első online aukciónkra készülve, még reménykedtünk abban, hogy ősszel megrendezhetjük szokásos éves Autistic Art estélyünket is. Nem voltunk naivak, így készültünk néhány kompromisszumos, hibrid megoldással is, de bíztunk benne, hogy szép közös esténkről nem kell majd lemondanunk. Sajnos a járvány újra közbeszólt, így ismét itt, az online térben tudjuk vendégül látni kedves támogatóinkat.

A járvány nagyon súlyosan érinti azokat az intézményeket, amelyek autizmussal, illetve halmozott fogyatékkal élő embertársainkról gondoskodnak. Ezek az intézmények most - sajnos sok esetben szó szerint- a túlélésért küzdenek. Most van a legnagyobb szükségünk az összefogásra, segítségnyújtásra.

A körülményekre való tekintettel, ismét online jótékonysági aukcióra invitáljuk Önöket, amely december 3-án 09 órakor indul, és december 10-én 18 órakor zárul. A részvétel és az aukció menete ezen felületen, a nyáron már megismert módon zajlik, de a tételek kiegészültek az autista és kortárs művek mellett, az éves estélyeink árverésein megszokott ékszerekkel, design- és egyedi Autistic Art termékekkel.

A tételeket bemutató katalógusért kattints ide!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Megvannak az év legjobb szaloncukrai!

Idén először rendezték meg civil kezdeményezésként az Év Szaloncukra versenyt. A megmérettetésre az összes hazai gyártó meghívást kapott, és szabadon dönthettek, hogy részt vesznek-e, illetve, hogy a teljes szaloncukor-kínálatukból hányat indítanak el a versenyen.

Nosalty

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?