Olesiák Gábor

Életem a főzés és a Star Wars.

Név: Olesiák Gábor

Életkor: 25

Foglalkozása: Szakács

Kedvenc ízvilág: Keleti, vadak, amerikai BBQ

Kedvenc szakács: Heston Blumenthal

Kedvenc saját recept: Narancsos pecsenyekacsamell, grill zöldséggel, lilahagyma dzsemmelSaját specialitás: Sajtburger leves

Életem a főzés és a Star Wars. Nagyon szeretem a képregényeket, szeretem az alkotás minden egyes fajtáját. Imádom a festést. Dalszöveget írok szabadidős tevékenység gyanánt. Van egy kis rap formációnk Törökbálinton. Budaörsön dolgozom szakácskent.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!