Ők a SIÓ receptverseny nyertesei!

Véget ért a SIÓ és a NoSalty izgalmas receptversenye, végre megismerkedhetsz a nyertesekkel! A gyümölcsös desszertrecepteket az olvasók és a szakmai zsűri értékelték.

Ezúton hirdetjük ki az SIÓ és a NoSalty közös receptversenyének fődíjasát! A NoSalty olvasók szavazatai alapján Szandiika szakácsunk málnás sajttortája nyerte a fődíjat: egy Bosch botmixert, egy 10.000 Ft értékű SIÓ ajándékcsomagot és egy forgatást, ahol receptjét személyesen is elkészítheti Szatmári Ferivel, a SIÓ szakácsával. Szívből gratulálunk neki!

Málnás sajttorta szandiika konyhájából

A szavazatok alapján a 2. helyezett Scarlett69 mákos Duna hullám szelete lett, míg a 3. helyen Györgyi málnás süteménye végzett. Az ő nyereményük 1-1 db 10 000 Ft-os SIÓ-ajándékcsomag, receptjüket pedig ők is elkészíthetik Szatmári Ferivel, a SIÓ szakácsával, az erről készült videó pedig felkerül a SIÓ nosalty-s szakácsprofiljára.

SIÓ szakács receptjei a NoSalty-n >>

A SIÓ szakácsa is kiválasztotta kedvencét, Lini különleges kreációját, az étcsokihabos feketeszeder tortát szintén egy forgatással díjazzuk!

Étcsokis feketeszeder torta

A zsűri az alábbiak alapján hozta meg döntését: A SIÓ Kedvenc receptje díjat az étcsokis feketeszeder torta kapta első sorban a könnyű elkészíthetősége, az összetevők ötletes párosítása és a végeredményről született fotó okán. A feketeszeder és az étcsokoládé összhangja, a desszert könnyűsége, nem túl tömény íz összeállítása tökéletesen képviseli azt a süteményt, amelyre a versenykiírás megfogalmazásakor gondoltunk. Készítője igyekezett inkább a gyümölcs izével, mintsem a cukor édességével dominálni a végeredményben. Az Étcsokihabos feketeszeder torta elkészítésére bátran vállalkozhatnak kezdő szakácsok is, biztosan sikert aratnak majd.

Ismerd meg a SIÓ hűségprogramját >>

A szavazók közül is sorsoltunk! A szerencse Szirom6-nak kedvezett, aki szintén egy Bosch botmixerrel lesz gazdagabb, zsuzsamama56, FogdnéTóthMargit, Ilimama, Nyuszi56, liva57, mulix, kgyorgyi1968, Marchey, kitus28, Szeva50 pedig Reisenthel bevásárlótáskát nyert! Minden szerencsésnek gratulálunk!

Ismerd meg a verseny összes gyümölcsös desszert kreálmányát! >>

Korábbi receptversenyeinket itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek