Ők a SIÓ receptverseny nyertesei!

Véget ért a SIÓ és a NoSalty izgalmas receptversenye, végre megismerkedhetsz a nyertesekkel! A gyümölcsös desszertrecepteket az olvasók és a szakmai zsűri értékelték.

Ezúton hirdetjük ki az SIÓ és a NoSalty közös receptversenyének fődíjasát! A NoSalty olvasók szavazatai alapján Szandiika szakácsunk málnás sajttortája nyerte a fődíjat: egy Bosch botmixert, egy 10.000 Ft értékű SIÓ ajándékcsomagot és egy forgatást, ahol receptjét személyesen is elkészítheti Szatmári Ferivel, a SIÓ szakácsával. Szívből gratulálunk neki!

Málnás sajttorta szandiika konyhájából

A szavazatok alapján a 2. helyezett Scarlett69 mákos Duna hullám szelete lett, míg a 3. helyen Györgyi málnás süteménye végzett. Az ő nyereményük 1-1 db 10 000 Ft-os SIÓ-ajándékcsomag, receptjüket pedig ők is elkészíthetik Szatmári Ferivel, a SIÓ szakácsával, az erről készült videó pedig felkerül a SIÓ nosalty-s szakácsprofiljára.

SIÓ szakács receptjei a NoSalty-n >>

A SIÓ szakácsa is kiválasztotta kedvencét, Lini különleges kreációját, az étcsokihabos feketeszeder tortát szintén egy forgatással díjazzuk!

Étcsokis feketeszeder torta

A zsűri az alábbiak alapján hozta meg döntését: A SIÓ Kedvenc receptje díjat az étcsokis feketeszeder torta kapta első sorban a könnyű elkészíthetősége, az összetevők ötletes párosítása és a végeredményről született fotó okán. A feketeszeder és az étcsokoládé összhangja, a desszert könnyűsége, nem túl tömény íz összeállítása tökéletesen képviseli azt a süteményt, amelyre a versenykiírás megfogalmazásakor gondoltunk. Készítője igyekezett inkább a gyümölcs izével, mintsem a cukor édességével dominálni a végeredményben. Az Étcsokihabos feketeszeder torta elkészítésére bátran vállalkozhatnak kezdő szakácsok is, biztosan sikert aratnak majd.

Ismerd meg a SIÓ hűségprogramját >>

A szavazók közül is sorsoltunk! A szerencse Szirom6-nak kedvezett, aki szintén egy Bosch botmixerrel lesz gazdagabb, zsuzsamama56, FogdnéTóthMargit, Ilimama, Nyuszi56, liva57, mulix, kgyorgyi1968, Marchey, kitus28, Szeva50 pedig Reisenthel bevásárlótáskát nyert! Minden szerencsésnek gratulálunk!

Ismerd meg a verseny összes gyümölcsös desszert kreálmányát! >>

Korábbi receptversenyeinket itt találod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?