Nyerj Nosalty nyereménycsomagot csupán egy kérdőív kitöltésével!

Minket mindig és mindenben érdekel a véleményed. Most a vásárlási szokásaidról érdeklődünk. Töltsd ki kérdőívünket, hogy Tiéd lehessen az 5 Nosalty nyereménycsomag egyike!

Muti, hol veszed!

Nagyszabású kutatást indítottunk útjára, melyben arra vagyunk kíváncsiak, hogyan végzed kisebb és nagyobb vásárlásaidat. Egyszerű kérdéseinkre várjuk őszinte válaszaidat. Fontos, hogy kérdőívünket teljes egészében töltsd ki, valamint a végén add meg elérhetőséged, hiszen csak akkor tudunk értesíteni a nyereményeddel kapcsolatban.

A játék menete

2021. március 31. és április 15. között válaszold meg az összes általunk feltett, vásárlásaiddal kapcsolatos kérdést. A játék megtalálható a Nosalty oldalán, itt! A kérdéssor végén add meg a kért adatokat, így indulhatsz az öt értékes Nosalty-ajándékcsomag valamelyikéért!

A játékszabályzatot itt találod!

Sorsolás: 2021. április 16. 14 óra.

Itt töltsd ki a kérdőívet!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!