Nyerj Mannaszappan ajándékokat!

A nyaralás legjobb része a napozás! Ha nem szeretnéd  pihenés közben bőrödet vegyszeres naptejjel mérgezni, használj organikus Manna Strandkrémet, amit meg is nyerhetsz! (x)

Játssz és nyerj!

Dőlj hátra kényelmesen, és képzelj magad elé egy tökéletes, zavartalan nyári idillt! Vakító napfény, fehér homokos strand, azúrkék tenger, sirályok – hallod a hullámok szelíd morajlását, megcsörren a jégkocka a limonádés poharad szélén... Igazi, hamisítatlan, kánikulai idill, amit az égvilágon semmi sem zavarhat meg. Mi kell még a tökéletes idillhez? Először is te... És az új Manna Strandkrém!

Ha szeretnél gondtalanul, biztonságban sütkérezni a strandon, nem kell mást tenned, csak válaszolnod a kérdésünkre! A helyes megoldást adók között 3 darab Mannaszappan ajándékcsomagot sorsolunk ki!

  1. 300 ml-es Strandkrém + sheavaj-kollekció, azaz 1-1 db 15 ml-es ylang-ylang és levendula-teafa sheavaj
  2. 200 ml-es Strandkrém + levendula-teafa sheavaj
  3. 100 ml-es Strandkrém + levendula-teafa sheavaj

Illetve gazdára talál 100 darab ajándékkupon is, amely a Mannaszappan webáruházában használható fel. A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A megfejtéshez itt találsz segítséget! >>

Ismerd meg a Szappantündért!

A története valamikor 2004-ben kezdődött – amikor a nagyobbik fia a születése után nem sokkal allergiás lett az öblítőre, ezért villámgyorsan ki- és lecserélt minden mérgező tisztálkodó-, tisztító-, valamint mosószert az otthonában.

Varga-Darabos Andrea

A Mannaszappan története egy gyermek egészségéért vívott magányos küzdelemmel kezdődött.

Ekkor még csak saját használatra készültek szappanok a Varga-Darabos Andrea konyhájában. Majd jótékony hatását látva, a kezdeti kétségbeesésből lassan küldetés lett és hamarosan megszületett a Mannaszappan, mely mára nemzetközi piacokon terjeszkedő családi kisvállalattá vált, megteremtve a valódi natúrkozmetikai termékek piacát.

100% nyári idill – vegyszermentesen!

Barnulj természetesen a Szappantündér nyári ajándékával! A Manna Strandkrém kókuszvajból, méhviaszból és sheavajból álló organikus krém, melyhez cink-oxidot keverve UV-sugarakat elnyelő strandkrémet kapsz.

Mi mindent tartalmaz a Manna Strandkrém, amitől annyira szuper?

  • Szűz kókuszolajat: természetes E-vitamint és értékes antioxidánsokat.
  • Méhviaszt: A-vitaminnal, zsíralkoholokkal, gyulladáscsökkentő és baktériumfejlődést gátló anyagokkal.
  • Organikus kakaóvajat: szuperül hidratálja bőröd, az eddig ismert legkoncentráltabb természetes zsírban gazdag növényi vaj.
  • Organikus ghánai sheavajat: a világon fellelhető legjobb minőségű sheavaj! Gazdag A-, E-vitaminokban és fenolsavakban. Bőrregeneráló és gyulladásgátló hatású. Megakadályozza a napozás utáni hámlást, a foltok és ráncok kialakulását, ezen felül bőrkiütések ellen is remek.
  • Cink-oxidot: a legjobb és legbiztonságosabb fizikai fényszűrő. Az általunk használt cink-oxid a természetben fellelhető, por alakú ásványi anyag – egyaránt hatásos mind az UVA- és az UVB-sugarak ellen.
  • Levendula illóolajat: nyugtatja a bőrödet, hidratálja azt, ráadásul felerősíti az összes többi összetevő jótékony hatását. (x)

Nyerj Manna Strandkrémet!

Hozzászólások (2)

Törölt felhasználó

Fagyi játékunk nyertesei<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-tu-nhien.html" rel="dofollow">:</a> Hummel gközelebb is gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! Péter<a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-an-toan-o-dau.html" rel="dofollow">,</a> Kr?hnung Helga, Kitti Sz??ová, gratulálunk Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk <a href="http://www.datrang.net/dia-chi-tam-trang-toan-than-uy-tin.html" rel="dofollow">.</a> Hamarosan újabb játékot indítunk! gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-khong-bat-nang.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! elebb is gratulálunk <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-tham-my-vien.html" rel="dofollow">.</a> Nekik! Játsszatok legközelebb is velünk! Hamarosan újabb játékot indítunk! velünk! Hamarosan <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-nhanh.html" rel="dofollow">?</a> újabb játékot indítunk! Péter, Kr?hnung Helga, Kitti Sz?? <a href="http://www.datrang.net/tam-trang-toan-than-o-sai-gon.html" rel="dofollow">.</a>

Törölt felhasználó

A takarók egyenként, névre <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-khoa-hoc.html" rel="dofollow">.</a> szólóan készülnek, így nem is tudják, és nem is akarják felvenni a versenyt <a href="http://giamcantanmo.com/giai-phap-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">.</a> a tömegszalagon gyártott termékekkel. Kellemesen melegek télen (pl. babakocsiban kiválóan használhatóak), ugyanakkor tavasztól ?szig megfelel?ek akár <a href="http://giamcantanmo.com/lam-sao-de-giam-can-an-toan.html" rel="dofollow">:</a> alváshoz is és 40 fokon biztonsággal moshatók<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-tai-tphcm.html" rel="dofollow">.</a> Takoo-tulajdonosaink között vannak már olyan neves mamák babái is, mint Liptai Klaudia, Marsi Anikó, Bombera Krisztina, D. Tóth Kriszta, Csisztu Zsuzsa, Szulák Andrea, Jakupcsek Gabriella<a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-an-toan-sau-khi-sinh.html" rel="dofollow">.</a> <a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-de-lam-co-dau.html" rel="dofollow">.</a><a href="http://giamcantanmo.com/giam-can-nhanh-danh-cho-nam.html" rel="dofollow">.</a>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.