4 tipp, amit bevethetsz nyakfájáskor

A nyakfájás olyan kellemetlen tud lenni, mint egy fej- vagy hasfájás, viszont instant megoldást nem lehet bevetni rá, sajnos. Most adunk 4 tippet, amivel enyhítheted a nyakfájást, ha kitartó vagy, akár teljesen meg is szüntetheted, anélkül, hogy masszőrhöz kéne menned.

A nyakfájásnak több oka is lehet, többek között az alvás során felvett „nyakatekert” pozíció, de akár egy hirtelen mozdulat következtében is megrándulhat. Ha ilyesmi fordulna elő a mindennapokban, akkor íme 4 módszer, amit bevethetsz a nyakfájásra!

Források: 1., 2.


Még több egészségért:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 recept segítségével megmutatjuk, hogy a jénai nem csak egy...

Biztos sokunk konyhájában lakik egy masszív, mégis törékenynek tűnő, sokszínűen bevethető, mégis unalmasnak ható, kiváló kulináris adottságokkal rendelkező, mégis gyakran lenézett üvegedény, amit jénainak hívnak. De mégis mik ezek a kettős érzések a tállal kapcsolatban, és hogyan lehetne őket eloszlatni? Talán a legjobb út a megismerés felé néhány egyszerű, de nagyszerű recepten keresztül vezet? Egy próbát mindenképpen megér!

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.