Most szólj hozzá, vagy kommentelj, értékelj, lesd meg, mennyien szeretik a recepted – régi-új funkciók a Nosaltyn

Újdonságok a Nosalty háza táján: ismét kommentelhetsz a cikkek és receptek alá, sőt, értékelhetsz is egy adott receptet, ezen kívül végre újra ráleshetsz, hányan nézték és főzték le egy-egy ételedet!

Most szólj hozzá...mától ismét szabadon írhatsz véleményt minden cikkünkről és receptünkről, kérhetsz tanácsot, kifejezheted tetszésed és nem tetszésed. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, és bejelentkezel a Nosaltyra, hogy velünk együtt formáld hőn szeretett gasztroközösségünket.

Sőt, elindult a receptértékelési lehetőség is, amivel a receptválasztáshoz adunk extra segítséget. Természetesen szakácsainknak is kedveskedtünk egy régi-új funkcióval. 

KOMMENTELJÜNK

Használjuk a kommentelési funkciót okosan, őszintén, de kedvesen. Osszuk meg egymással, a Nosalty gasztroközösségével a tapasztalatainkat, adjunk tanácsokat, tippeket, gyűjtsünk be extra információmorzsákat, segítsük egymás főzését és sütését.

Új fejlesztésünk segítségével ezt még egyszerűbben megtehetjük, csak be kell lépnünk a Nosalty felhasználói fiókunkkal, vagy regisztrálunk egyet, és máris kezdődhet a diskurzus!

Szólj hozzá a receptekhez vagy a cikkekhez, mondd el a véleményed!

ÉRTÉKELJÜNK

Újdonsággal is jelentkezünk, ami nem más, mint az 'Értékelések' funkció a Nosalty.hu-n.

Hogy mire jó?

Egy adott receptről ad extra információt, hogy mennyire találja jónak a Nosalty közössége. Az értékelést bejelentkezett Nosalty felhasználó adhatja le, receptenként egyszer, a recept oldalán a kép felett, vagy az elkészítés lépései után. Segíts a többi felhasználónak, lépj be, és értékelj Te is! 

1-5-ig csillaggal értékelheted az adott receptet, 5 csillagot akkor adhatsz, ha odáig meg vissza vagy!

Jelentkezz be, és értékeld akár 5 csillaggal a legjobb recepteket!

+ 1 jó hír:

Ha szeretnéd látni, ki hányszor veszi elő a receptjeidet, és főzi le az ételeidet, nézz rá a „nézettségi statisztika” emailértesítődre, amit bejelentkezés után a profiloldaladon, a statisztika menüpontban kérhetsz! Választhatsz napi, heti vagy havi értesítőt, melyben a receptek össznézettségére illetve a legnépszerűbb receptre is fény derül.

Címlapról ajánljuk

További cikkek