NoSalty az élelmiszer-forradalom napján

Május 19-én ünneplik az élelmiszer-forradalom napját. Ennek keretében az egyik budapesti rendezvényen a NoSalty is főzött a gyerekekkel, idénygyümölcsökből müzliszeletet!

Már szóltunk korábban az élelmiszer-forradalom világnapjáról. El is mentünk az egyik budapesti rendezvényre május 19-én, sőt még főztünk is! A budapesti MOM Művelődési Központ színpadán a Rita Konyhája szervezésében különböző szakácsok mutatták meg, hogyan lehet gyorsan finomat főzni helyi és szezonális alapanyagokból. Az eseményen az élményfőzés, kóstolgatás és a dietetikai tanácsadás mellett különböző gyermekjátékok voltak, hogy amíg a nagyok okosodnak, a kisebbek se unatkozzanak!

A NoSalty csapából Dacota főzött egy pöttöm segítővel. A házi müzliszelet gyors, egészséges, és szezon gyümölcsei szerint variálható nasi. Olyan egyszerű, hogy a lurkók is nyugodtan bevonhatóak az előkészületekbe. Csináljátok meg velük otthon!

Házi müzliszelet receptje elmenthető itt >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Ezt eszitek a Szigeten! – Nosalty Vox Pop a Sziget...

Két év kihagyás után végre újra dübörög a Hajógyári-sziget. Bár a SZIGET Fesztivál hagyományosan nem a gasztronómiáról szól (bár a felhozatal évről-évre pazarabb), a Nosalty Vox Pop különkiadásában azt kérdeztük a Szitizenektől, mit esznek, amikor éppen nem isznak?

Nosalty