Nőnapi meglepetések

Ti mivel kedveskedtek Nőnap alkalmából szeretteiteknek? Egy puszival, öleléssel, csokoládéval, vagy egy szál virággal? Segíthetünk?

Számtalan ötletet mutattunk már be nektek, hogy hogyan tudtok egyszerű, olcsó és kreatív dolgokat készíteni otthon. Most egy csokorba gyűjtöttük azokat az ötleteket, amelyeket még az utolsó pillanatban is el tudtok készíteni a hőn szeretett lányoknak, hölgyeknek, nőknek, és asszonyoknak.

Reggeli kávé

Nincs is annál jobb, mint amikor reggel az ágyban meglepnek egy finom forró kávéval. De, ha valamilyen kávékülönlegességgel lepnek meg!

Mogyorós cappucino - Nespresso

Finom falatok

Készülhettek például egy finom reggelivel, ebéddel, vagy vacsorával. De nem ám akárhogyan. Ha megvan már a recept, és elkészült az étel helyezzétek el a tányéron, valamilyen vicces, vagy éppen kedves formában. Nézzétek csak!

Fotó: popsugar

Teríték

Ha az étellel nem bíbelődnétek ennyit, akkor fordítsatok a tálalásra némi energiát. Senki ne essen kétségbe! Nem kell sokat. Ha az alábbi tányéralátétet elkészítitek biztos hálás lesz az ajándékozott.

3D-s tányéralátét

Ékszertartó

Ha szívesen készítenétek valami maradandó, és hasznos ajándékot, készíthettek ékszertartót is kedvesetek számára, például sajtreszelőből.

Ékszertartó sajtreszelőből

Fürdőbonbon

Ha inkább valami ellazulós, relaxációs, pihentető ajándékkal lepnétek meg a hölgyet, készítsetek levendulás-, vagy más illóolajos fürdőbonbon-t is. Hihetetlenül egyszerű, nem igényel semmilyen extra alapanyagot, vagy sok időt. De még ha így is lenne, higgyük el megérné a fáradozást!

Levendulás fürdőbonbon

Reméljük segítettünk, és Nagyon Boldog Nőnapot, minden kedves hölgy olvasónknak!

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!