4 recept, amit érdemes sütőtökössé tenni és 3, amit nem

Az őszi szezonban sütőtökös lesz minden: a közösségi média és a receptoldalak (mea culpa) által egymás után kitermelt narancssárga étkeknek könnyű elcsábulni, persze nem mindegyik recept viseli jól a tökösítést. A Napi Tipp most elmondja, mit érdemes ilyen módon ősziesíteni, és mit nem.

Nem újdonság, hogy az őszi szezon beköszöntével minden felveszi az évszak olyan jellegzetes aromáit és ízeit, mint például az alma, a fahéj, a dió…vagy éppen a sütőtök. A különböző sütőtökös receptek lehetnek a szezonalitás megtestesítői, azonban a gasztronómiai trendek áldozatai is. Hiszen nem feltétlenül áll jól mindennek a fűszeres, „narancssárga” kiegészítés (sokaknak még a kávéval kapcsolatban is vannak fenntartásaik, jogosan), nem minden sütőtökös receptnek van létjogosultsága. Az alábbi kis gyűjtés segíthet dönteni a kérdésben, lássuk a jelölteket!

Nézd meg galériánkban a sütőtökös siker- és kudarcrecepteket!

Íme, az elkészítésre érdemes receptek:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Készíts el még több komfortos, őszies fogást:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek