5 hiba, amit mindenki elkövet a frittata készítésekor

Egy spárgás-serrano sonkás vagy egy gazdag shakshukás frittatára vágysz? Bármelyiket is választod, akad egy pár olyan szarvashiba, amit érdemes elkerülnöd, ha tényleg erre az elegáns tojásos ételre vágysz. Napi Tippünkben ezekről a bakikról rántjuk le a leplet!

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak a villásreggelik, és velük együtt a frittata is. Hozzávalói megegyeznek az omlettével, a tejet pedig gyakran felváltja a tejszín, hogy még krémesebb legyen a végeredmény. Ha ezekkel a tényekkel tisztában vagy, akkor érdemes a frittata készítésekor fellépő problémákról is értesülnöd.

Forrásunk volt.


Még több konyhai tipp vár rád:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek