4 almatárolási tipp, amitől ropogós, bő levű marad az alma

Ha a tél folyamán nem megfelelően tárolod az almát, akkor többek között nem alakul ki az adott fajtára jellemző illat, illetve nem lesz lédús, puha a gyümölcs. Napi Tippünk következik!

Miért érdemes helyesen tárolni az almát télen? Mert így az alma még a hideg téli hónapokban is vitaminnal és rosttal lát majd el téged és a családodat. Ha ugyanis megfelelő körülmények között tárolod a gyümölcsöket, akkor zamatosak és lédúsabbak lesznek!

Forrásunk volt.


Még több élelmiszertárolási tipp és trükk:

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kevés az időd? Mutatjuk az 5 leggyorsabb karácsonyi főételt

Egészben sült pulyka, így-így panírozott, majd olajban kisütött húsok és halak, halászlé, töltött káposzta? Finoman szólva sem időspórolós, kapkodva összedobható karácsonyi főételek. Mutatunk pár receptet inkább, amelyek bizonyítják, hogy nem minden fogás időigényes és őrületesen pepecselős, ami karácsonyi.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...