Murad Amro

Fontosnak tartom, hogy a vacsoravendégeink a finom ételeken kívül is nagyon jól érezzék magukat, és ezért mindent meg is teszek.

Név: Murad Amro

Életkor: 36 év

Foglalkozása: minden, ami vendéglátás

Kedvenc ízvilág: mediterrán, grillezett hús és hal

Kedvenc szakács: édesapám ill. Jamie Oliver

Kedvenc saját recept: kufta tepsiben

Kedvenc recept: báránypörkölt bográcsbanSaját specialitás: tepsiben sült hal-. a magyar és keleti ízvilág párosítása hirtelen ötletből vezérelve

10 éve élek Magyarországon, Jordánia tengerparti nagyvárosából, Aqabából származom. Ennek köszönhető, hogy nagyon szeretem a tengert, a finom halételeket, a mediterrán életérzést.Jóindulatú, családszerető, és vidám személyiség vagyok, könnyen teremtek kapcsolatot, szeretek a vendégeimmel jókat beszélgetni főzés közben (is). Fontosnak tartom, hogy a vacsoravendégeink a finom ételeken kívül is nagyon jól érezzék magukat, és ezért mindent meg is teszek. Társasági embernek tartanak, jó hangulatot tudok teremteni . Nagyon szeretem a zenét, DJ-ként is szívesen szórakoztatok. Érdekel az autók-motorok világa, szívesen ezermesterkedek. A harcművészeteket is elkezdtem tanulmányozni, s az extrém sportok közül tervezem a bungee jumping kipróbálását.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!