Müller Tamás

Név: Müller Tamás

Életkor: 38

Foglalkozása: Étterem vezető

Kedvenc ízvilág: Olasz, Thai, Magyar

Kedvenc szakács: Jászai Tibor, Fazekas László, Orosz Gábor, Ádám Csaba,Kiripolszki István

Kedvenc saját recept: Chilis-gyömbéres csirke /rák köles salátával

Kedvenc recept: Rosé kacsamell tejszínes rakott burgonyával,kacsamájas jus-velSaját specialitás: Édesmorzsában sült “tejbegríz”,áfonya lekvárral

Budapesten születtem,és már egészen kis koromtól érdekelt a főzés.Nem véletlenül lettem vendéglátós,a családomban volt már konyhafőnök és presszó tulajdonos is,(Édesanyám)Tőlük tanultam meg azt az alapszabályt,hogy ezt a mesterséget CSAK szenvedéllyel lehet művelni,mert különben az ember nem lesz hiteles a vendégei szemében.A pályámat szakácsként kezdtem,majd 8 konyhában töltött év után,(melyben külföldön is dolgoztam több helyen USA,Kanada,Írország ) a felszolgálás rejtelmeibe is betekintést nyertem. Majd 2007-től már mint üzletvezető dolgozom.Most már csak otthon főzök hobbiból,de így is sok újdonságot próbálok ki.

Két csodálatos gyermekem született,Milán a kisfiam idén lesz 6 éves,a kislányom Édua pedig 3. Próbálom a szabad időmet Velük tölteni, és a Párommal, mert a gyermekeim Édesanyjától elváltam. Egyébként még squash-olni, korcsolyázni, görkorcsolyázni, sportolni nagyon szeretek,ezt napi szinten teszem is. Továbbá olvasni, moziba járni és utazni szeretek még nagyon. Céltudatos, kitartó, jó kedélyű ember Vagyok ebben a versenyben sem lehet más célom mint a GYŐZELEM.

Legújabb receptek

Téli caprese saláta

A napfényes nyár zamatos, lédús paradicsomokkal és friss bazsalikommal teli caprese salátái jelenleg szinte elérhetetlenek: készítsünk inkább egy szezonális, téli verziót. Ehhez nem ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...