8 elronthatatlan muffinrecept, ami örök kedvencünk marad

Készen állsz az ínycsiklandozó ízekre és a harapnivaló kis sütikre? Garantáljuk, hogy az egész család imádni fogja az alábbi elronthatatlan muffinrecepteket!

Itt az idő, hogy a világ egyik legegyszerűbb és leggyorsabb édes sütijével, a muffinnal kényeztesd magad, a családodat vagy a barátaidat. Mi teljes mértékben odavagyunk a muffinokért, hiszen egy olyan elronthatatlan és finom édességről van szó, amivel biztosan nem elég egy tepsivel. Most mutatunk áfonyás, banános, csokis és meggylekváros muffint is!

 1. 1.

  Áfonyás-fehércsokis muffin

 2. 2.

  A legegyszerűbb muffin alaprecept

 3. 3.

  Csokis-banános-kakaós muffin

 4. 4.

  Duplacsokis rusztikus muffin

 5. 5.

  Almás-morzsás muffin

 6. 6.

  Meggylekváros-kakaós muffin

 7. 7.

  Banánkenyérmuffin

 8. 8.

  Diétás brownie muffin

Még több muffin recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek