Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Most meg Mihalik Enikő mutatta meg, hogy fest ő 52 km biciklizés után

Mayim Bialik után most Mihalik Enikő volt az, aki felvállalta, hogy sport után készítsenek róla fotót. Mondjuk egészen más dimenzió a kép kép, valljuk be.

Trend lett sportolni, trend lett instázni, és trend lett a kettőt együtt művelni – ha tetszik, ha nem, manapság már nem csak azért járunk konditerembe, hogy kerek legyen a popsink, hanem a lájkokért is – ezek pedig az edzés előtt/alatt/után posztolt képekkel dögivel jönnek. Olcsó és gyors kielégülés a léleknek, igaz?

via GIPHY

Kérdés, hogy mennyire hiszünk azoknak a fotóknak, amelyek edzés után is csodás, kívánatos és makulátlan nőknek ábrázolják a sporttal épp végzett alanyokat, vagy inkább az áll közel hozzánk, aki úgy néz ki, mint mi: vörös a feje, izzadt, megviselt, és lefolyt a sminkje.

Az IGAZI nőt reklámozta posztjával Mayim Bialik, az Agymenők színésznője is, aki minap élete első bikramjógaórája után posztolt egy képet magáról - se smink, se semmi, csak az izzadt, meztelen arc. Imádtátok.

Most pedig MIHALIK ENIKŐ szupermodell kontrázott – a sminket rajta sem látjuk, bár neki nem is nagyon kell, de itt valahogy kevésbé egyértelmű az, hogy elvileg 52 km lebringázása utáni állapotát mutatja meg követőinek...mondjuk nem vagyunk modellek, az is igaz!

Persze lehet, hogy már egy nagyobb pihenő után készült a kép, szóval nem vonjuk kétségbe a valódiságát...Mindenesetre respect neki, hogy ennyit kerékpározott – és ahogy írja, még életben van!

Ezeket is olvasd el:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!