Mit főzzek ma? Tejszínes brokkolikrémleves, gyors csibebrassói és Gundel palacsinta a menü

Mai menünket már csak azért végigkóstolnátok, hogy eljuthassatok a fantasztikus töltelékű Gundel palacsintáig. A brokkolikrémleves és a brassói sem hagy majd cserben, ígérjük, főleg, hogy mindhárom fogásból igazán gyors változatot mutatunk.

A selymes brokkolis levest két nagy klasszikus követi, egy brassói, ezúttal gyorsan elkészítve, csibéből, majd a dió és csokoládé világában merülünk el egy mennyei Gundel palacsintával.

LEVES

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több brassói itt!

DESSZERT

Még különleges palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek