Mit főzzek ma? Tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves, hagyományos zalai dödölle és könnyű citromos darafelfújt vár ma

Kerüljön ma az asztalra egy tejszínes-bazsalikomos cukkinikrémleves, egy laktató zalai dödölle és egy ínycsiklandozó citromos darafelfújt.

Kényeztesd ma a családot egy alacsony kalóriatartalmú cukkinikrémlevessel, egy laktató zalai dödöllével és egy könnyű citromos darafelfújttal. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több cukkinikrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több dödölle itt!

DESSZERT

Még több darás felfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek