Mit főzzek ma? Szusszanjunk egyet két ünnep között

Valószínűleg mindenki túl van egy három napig tartó lakomázáson, ezért mára könnyed, egyszerű fogásokat válogattunk.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban gombakrémlevest hoztunk zöldborsós tésztával és diós gubával.

LEVES

Bazsalikomos gombakrémleves

Recept itt!

Még több gombakrémleves itt!

FŐÉTEL

Borsós-spenótos penne

Recept itt!

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Diós guba vaníliasodóval

Recept itt!

Még több diós süti itt!

Legújabb receptek

Almás zabkása fahéjjal

A zabkását sokféle ízben el lehet készíteni, mi most egy igazi őszi verziót választottunk. A Rauch Happy Day almalé nagyon feldobja ízekben a kását, és a toppingokkal egészül ki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Házias székelykáposzta

A téli hideg beköszöntével újra előtérbe kerülnek a kedvenc savanyú káposztás ételeink. A székelykáposztának is számos formája, verziója létezik, mi sertésdagadóból ...