Mit főzzek ma? Szombatra sajtlevest, sztrapacskát és mákos rétest hoztunk

Ma sem panaszkodhattok majd arra, hogy éhen maradtatok. A sajtkrémlevest sztrapacska követi, de a meggyes-mákos rétes az, ami felteszi az i-re a pontot.

Mai ajánlatunk füstös sajtkrémleves, amit a legkiadósabb "népi" ételek egyike, sztrapacska követ, a végső kipukkadásról pedig a meggyes-mákos rétes gondoskodik.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek