Mit főzzek ma? Sültpaprikakrém, citromos-parmezános csirke és duplacsokis-epres brownie a menü

Élvezzük ezt a semmittevéssel teli pár napot és a fantasztikus ételeket!

Előételnek isteni sültpaprikakrémet falatozunk, majd jöhet a tartalmas citromos-parmezános csirke, végül epres brownie-t sütünk.

ELŐÉTEL

Még több paprikakrém itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több brownie itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek