Mit főzzek ma? Sültkrumpli-krémleves, mustáros tarja és epres-túrós fonott vár

Akkor mai menüre fel! Sültkrumpli-krémleves kecsegtet, majd egy gazdag mustáros tarja és végül egy szezonális álom, epres-túrós fonott vár.

Mára is remek fogásokat ajánlunk figyelmetekbe! Sültkrumpli-krémleves mustáros medvehagymapesztóval az előétel kínálatunk, főételnek pedig a jó időre való tekintettel egy finom grillre váró mustáros tarja, desszertnek pedig cuki epres-túrós finomság.

LEVES

Még több burgonyakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több grill hús itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek