Mit főzzek ma? Zöldségsaláta retekkel, sonkás rántott palacsinta és amerikai bundás kalács laktat

Mindent megmentünk, átalakítunk: a zöldségmaradék salátába, a húsvéti sonka palacsintába kerül, a száraz kalács pedig édes bundát kap!

Finom maradékzöldség-felhasználó saláta és sonkás rántott palacsinta, majd kalácsmentő édesség vár ma rátok:

SALÁTA

Még több különleges saláta itt!

FŐÉTEL

Még több sós palacsinta itt!

DESSZERT

Még több bundás kenyér itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek