Mit főzzek ma? Sokhagyma-krémleves, tepsis csirkecomb, mézes fánkgolyó édesíti meg a napot

Sokhagyma-krémlevessel kezdjük a mai menünket, majd egy klasszik csirkecomb-krumpli kombinációt kínálunk, és ha tartjuk a fánkszezont, ezek a kis golyók is beleférnek!

Napi menü krémes levessel, fűszeres hússal és burgonyával, ráadásként pedig mézes, görög kis fánkgolyszlikkal!

LEVES

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több különleges fánk itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk