Mit főzzek ma? Sokhagyma-krémleves, karfiolos bulgursaláta, epres-pisztáciás tiramisu tankol fel

A leves hagymából, sokféléből készüljön, főételnek egy könnyed saláta érkezzen karfiollal és bulgurral, desszertként pedig pisztáciás tiramisu jöjjön, ráadásul eperrel!

A mai menütől elaléltok, annyira finom krémes levest, könnyed, színes és gazdag salátát és bitang finom tiramisut ehettek.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több bulgursaláta itt!

DESSZERT

Még több tiramisu itt!

Ajánlott videó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...