Mit főzzek ma? Selymes zellerkrémleves, házi kenyérlángos és narancsos tiramisu csábít ma

Itt az ideje, hogy egy kiadós és ízletes ebéddel kényeztesd magad! Kerüljön az asztalra egy selymes zellerkrémleves, egy házi kenyérlángos és egy frissítő narancsos tiramisu.

Jöjjön ma egy selymes zellerkrémleves, egy fincsi házi kenyérlángos és egy isteni narancsos tiramisu. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több kenyérlángos itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk