Mit főzzek ma? Selymes krémleves, pörcös túrós csusza és chiapuding vár rád

A körte és a zeller isteniek együtt, tudtad? Hát még a túrós csusza szalonnapörccel... A chiapuding pedig egy trendi édesség a végére, próbáld ki!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban gyors és fincsi krémleves vár titeket klasszikus túrós tésztával, szalonnával, a végén pedig szezonális gyümölcsökkel turbózható chiapuding.

LEVES

Zellerkrémleves körtével

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Túrós csusza

Még több tészta itt!

DESSZERT

Chia puding

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek