Mit főzzek ma? Sárgadinnyeleves, főtt kukorica és sztracsifagyi készül ma

A mai menü a nyár legfinomabb alapanyagaiból és fogásaiból áll össze.

A mai menüben kezdésnek érkezik egy mentás-joghurtos sárgadinnye-krémleves, a főétel ropogós főtt kukorica, majd jöhet a desszert, ami nem más, mint sztracsatellafagyi!

LEVES

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges főétel itt!

DESSZERT

Még több fagyi itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek