Mit főzzek ma? Ribizlileves, balkáni csevap és brie sajtos kosárka ad erőt

Meglepő módon tökéletesen egymásra lelnek a különböző nemzetek fogásai az alábbi párosításban: a fanyar izlandi ribizlileves után fűszeres balkáni csavap laktat, a sort pedig egy franciás ihletésű brie sajtos, áfonyás kosár zárja.

Könnyed, de ízekben gazdag ebédet nyerhet ma mindenki, akinek erre vezet útja: izlandi ribizlileves, balkáni csevap és brie sajtos kosárka az ajánlat.

LEVES

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Még több fasírt itt!

DESSZERT

Még több fonat itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...