Mit főzzek ma? Ribizlileves, balkáni csevap és brie sajtos kosárka ad erőt

Meglepő módon tökéletesen egymásra lelnek a különböző nemzetek fogásai az alábbi párosításban: a fanyar izlandi ribizlileves után fűszeres balkáni csavap laktat, a sort pedig egy franciás ihletésű brie sajtos, áfonyás kosár zárja.

Könnyed, de ízekben gazdag ebédet nyerhet ma mindenki, akinek erre vezet útja: izlandi ribizlileves, balkáni csevap és brie sajtos kosárka az ajánlat.

LEVES

Még több gyümölcsleves itt!

FŐÉTEL

Még több fasírt itt!

DESSZERT

Még több fonat itt!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...