Mit főzzek ma? Péntekre hagymalevest hozunk, bakonyi húsgombócot és Flamingó szeletet

A pénteki menünk magyaros lesz: a sajtos hagymaleves cipóban érkezik, ahogy kell, a főfogás bakonyi most húsgombóc formájában kerül az asztalunkra, a desszert pedig extra Flamingó szelet lesz.

A pénteki első fogás füstölt sajtos hagymaleves cipóban, a főfogás bakonyi húsgombóc, a desszert pedig Flamingó szelet.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?