Mit főzzek ma? Egyszerű brokkolikrémleves, padlizsángombócos spagetti és tejbegríztorta vár reád

Ma nem eszünk húst, de annyira finom és különleges lesz a menüsorunk, hogy mind szeretitek majd, hús ide vagy oda. A desszertről pedig ne is beszéljünk!

Friss, zsenge krémleves brokkoliból, csodafincsi spagetti padlizsános gombócokkal és pazar olasz sütemény vár:

LEVES

Még több brokkolikrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges tészta itt!

DESSZERT

Még több gríztorta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek