Mit főzzek ma? Mennyei palócleves, hortobágyi húsos, majd vaníliás palacsinta vár

A mai menü igazán kedvünkre való, hiszen a gazdag húsos leves mellett kétféle palacsinta is helyet kap: édes és sós is!

A mutatós és kiadós palócleves után a legjobb magyaros étel, hortobágyi húsos pali vár ránk, és ha már palacsintát sütünk, jó pár édeset is készítünk, méghozzá vaníliásat.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos palacsinta itt!

DESSZERT

Még több vaníliakrémes palacsinta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...