Mit főzzek ma? Becsinált leves, gyors finomfőzelék és óriás csokis piskótatallér a menü

Klasszik becsinált levesünk már önmagában egész laktató, de egy adag régimódi finomfőzelék még simán beférhet utána. A desszertet később is elmajszolhatjuk: extra piskótatallér vár, sok-sok csokival!

Hétindítónak is tökéletes, de bármelyik nap falnánk az alábbi menüt. És te?

LEVES

Még több becsinált leves itt!

FŐÉTEL

Még több finomfőzelék itt!

DESSZERT

Még több zselétorta itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek