Mit főzzek ma? Pénteken vegán napot tartunk, amiben a banánkenyér a legjobb!

Miért kéne mindig az állati eredetű alapanyagokért nyúlni? Könnyíts néha a testeden és a környezeteden azzal, hogy a növényi összetevőket választod: zöldségleves, könnyed tészta és egy isteni banánkenyér vár ma!

Mai "Mit főzzek ma" válogatásunkban tehát zöldségleves, egy gyors gombás spagetti és banánkenyér vár!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek