Mit főzzek ma? Fűszeres nyári paradicsomleves, mediterrán orzósaláta és hűsítő csokifagyi vár

A pénteki menü nagyon színes, és rendkívül finom, ráadásul figyeltünk arra is, hogy ne nehezítsen el titeket a hőségben. Nyári paradicsomleves, mediterrán orzósaláta, majd egy finom mindenmentes csokifagyi vár ma.

Csütörtökön az egyszerűséget tartjuk szem előtt, de nem mondunk le a gazdag ízélményekről sem. Épp ezért friss, nyári paradicsomlevest, mediterrán orzósalátát és a kánikulában hűsítő mindenmentes csokifagyit készítünk.

LEVES

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Még több nyári saláta itt!

DESSZERT

g több házi fagyi itt!

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili