Mit főzzek ma? Novemberüdvözlő, nagyon őszies fogásokat hoztunk

Nagyon kiadós fogások várnak hétfőn, hogy véletlenül se maradj energia nélkül!

Mai "Mit főzzek ma?"válogatásukban egy almás-citrusos sütőtökkrémlevest hoztunk, amelyet a csodálatos német specialitás, Käsespätzle követ, és a sort céklás-csokis süti zárja!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tésztaétel itt!

DESSZERT

Még több édes sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek