Mit főzzek ma? Nagyon tejfölös frankfurti leves, tejben főtt sertéskaraj és profiterol a szombati jussutok

Ma nem vetjük meg a húsféléket, hiszen levesünk és főételünk is laktató fogásként járul elétek, aminek lezárása egy csokiszószban úszó profiterol.

Ha szombat, akkor kicsit időigényesebb, de annál értékesebb menüsor érkezik:

LEVES

Még több frankfurti leves itt!

FŐÉTEL

Még több sült karaj itt!

DESSZERT

Még több profiterol itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Bodzaszörp tartósítószer nélkül

Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...

Elállós bodzaszörp

Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...