Mit főzzek ma? Nagyon könnyed, nagyon finom menüsorral készültünk

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma zöldbablevest hoztunk fogasfilével és sütőtökpitével.

LEVES

Egyszerű tejfölös zöldbableves

Recept itt!

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Fogasfilé spenótkrémmel és zöldségekkel

Recept itt!

Még több fogasrecept itt!

DESSZERT

Fűszeres sütőtökös pite Wossala Rozinától

Recept itt!

Még több sütőtökös pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek